icon
V máji a júni vás pozývame na tréningy Základy Agile a Scrum a Scrum Mastership zmysluplne.

ScrumImpulz 2014: Andrea Provaglio

Andrea Provaglio

ZAKTUALIZUJTE SI VÁŠ WETWARE Genetický kód uložený v DNA je obdobou softvéru. A práve to je wetware.

Kto to je?

Andrea začal svoju kariéru v 1983 v Centre pre Sonológiu na Univerzite v Padua. Sonológia je neologizmus opisujúci štúdiu zvukov v rôznych disciplínach. Tento pojem bol známy v interdisciplinárnych výskumoch v oblasti elektronickej hudby už v 70. rokoch 20. storočia.

Postupom času pracoval ako tréner programovacích jazykov pre spoločnosť Microsoft. Svoje silné technické zameranie využil aj v UniCredit-e o niekoľko rokov neskôr.

V roku 2009 nastal prelom v jeho zameraní a začal sa venovať mäkkým zručnostiam, ktoré spadajú do rôznych oblastí, ako napríklad komunikácia, asertivita, empatia, vedenie, motivácia a podobne.

V súčasnosti Andrea pomáha spoločnostiam etablovať Agile do vývojových tímov a vystupuje na agilných konferenciach, kde odovzdáva svoje bohaté skúsenosti.

Prečo si ho vypočuť?

Vždy keď zbadáte meno Andrea Provaglio medzi spíkrami konferencie, môžete si byť istý minimálne troma vecami. Bude to prednáška plná pokoja a skúseností, estetická a naplnená zvláštnou energiou, ktorá vás naštartujte vpred.

Andrea sa s odvahou púšťa aj do neľahkých tém akými sú napr. agilné kontrakty alebo zmena základných príncípov fungovania organizácií.

O príspevku

 Agilná organizácia    
Wetware sa pre jednoduchosť dá popísať ako softvér živých organizmov.

Agile v ľuďoch, ktorí ho aplikujú, svôjim spôsobom mení práve wetware. Zároveň platí, že váš wetware musí byť na Agile pripravený. Ako? To nech dopovie Andrea počas svojho príspevku.

Jeho práca

http://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/7483970

Kontakty

Osobná stránka Andrea Provaglio, Twitter Andrea Provaglio, LinkedIn Andrea Provaglio

KonferenciaScrumImpulz

Mohlo by Vás zaujímať

Public training: Product Owner Perfectly

Public training: Product Owner Perfectly

Are you a product owner of some agile team and you want to improve? Join ScrumDesk training where you will learn new practices...

Public training: Great Scrum Master in Bratislava

Public training: Great Scrum Master in Bratislava

Are you a ScrumMaster looking for knowledge from the field? Are you interested in real life of professional ScrumMaster and...

Public training: AGILE & SCRUM FUNDAMENTALS in Bratislava

Public training: AGILE & SCRUM FUNDAMENTALS in Bratislava

Fundamental training in agile philosophy, principles, and practices. Explanation of Scrum project management framework, its...

Novinky

Naše Agiloviny

Nenechajte si ujsť výber toho najlepšieho z Agile, s čím sa stretli naši mentori. Nielen zo sveta produktov, vývoja, tipov a trikov, ale občas aj humoru. Posielame pravidelne, raz za občas :) #QualityOverQuantity

Posielať na

spracovaním osobných údajov

Ďakujeme