icon
Zaregistrujte sa už dnes na naše obľúbené verejné tréningy v roku 2024. Ručíme za vysokú spokojnosť.

Scrum Master – certifikácia v Bratislave

Najbližší termín certifikácie je 11-12.3.2015 v Bratislave.

Scrum Master. Prečo?

Scrum Master je jeden z najcennejších členov tímu. Preto, že je zárukou podpory kvalitného tímu ochotného prijať zmeny za svoje a dokončiť produkt načas podľa potrieb zákazníka.

Scrum Mastrom sa môžete stať jednoducho. Pozrite si pár prezentácií alebo prečítajte knihy. No pripravte sa na to, že sa nedozviete skutočnosti, na ktoré sa dá pripraviť iba poučením sa z vlastných chýb alebo zo skúseností iných. Tých, ktorí si už prešli cez prvé zákopy.  

Nielen preto sme sa v ScrumDesku rozhodli priniesť už aj na Slovensko trénerov, ktorí prešli viacerými transformáciami a ktorí pomáhajú v reálnom živote mnohým scrum mastrom.

Alexey Krivitsky, CSM, certified scrum master

Pozvali sme Alexeja Krivitského, organizátora série skvelých agilných konferencií Agile Eastern Europe Conference. Alexej už niekoľko rokov pôsobí ako Agile kouč a certifikovaný scrum tréner v partnerskej spoločnosti SCRUMguides. SCRUMguides je konzultačnou spoločnosťou s pobočkami v piatich krajinách.  Scrumom sa zaoberá od roku 2004 a stal sa inšpiráciou aj pre nás v ScrumDesku.

Na Slovensku ste ho mohli vidieť počas prvej slovenskej agilnej konferencie ScrumImpulz 2010.

13-14.5.2013, Bratislava

Cena platná do 31.3.2013: 900 Eur

Cena po 1.4.2013: 1 000 Eur

Účastníci Scrum Impulz 2013, klienti a partneri ScrumDesk získavajú zľavu 5%.

Absolvovaním kurzu získate 16 PDU.

Absolvovanie kurzu, úspešné zvládnutie testu CSM a akceptácia licenčnej dohody vám umožňuje stať sa Certified Scrum Master. Je indikáciou, že ste boli oboznámení a pochopili základné princípy, ktoré potrebujete ako Scrum Master alebo člen Scrum tímu. Tento kurz zároveň napĺňa dva elementy Certified Scrum Developer:  Scrum Introduction and Elective.

Pripravte sa na vážnu a vzrušujúcu prácu!

CSM, certified scrum master

Pred kurzom dostanete zoznam materiálov pre samoštúdium vrátane videí a článkov, ktoré vám pomôžu preskúmať aktuálny stav Scrum rámca. Nadobudnuté poznatky zároveň využijete v online teste, ktorý je povinný pre certifikáciu.

Kurz je navrhnutý tak, aby zapojil ľudí s rôznymi Scrum skúsenosťami. Neunaučíte sa iba základné koncepty. Pomôže vám nadobudnúť  agilné myslenie prostredníctvom rôznych workshopov, cvičení a diskusií vedených skúseným trénerom.

Práca v malej skupine vám umožní získať možnosť diskutovať komplexné scenáre adaptácií Scrum. To umožní práve Vám stať sa vedúcou osobnosťou agility vašej organizácie.

Počas kurzu vás naučíme simulovať Scrum aj prostredníctvom známej LEGO Scrum Simulation (sLego Scrum simulácia, slovenský preklad), ktorú Alexej vymyslel v roku 2009.

Kurz vysvetlí aj pokročilejšie témy, ktorým budete čeliť v reálnom živote projektov:

  • Nastavenie Scrum v distribuovaných/offshore/outsorcing tímoch.
  • Spolupráca so vzdialeným produktovým vlastníkom.
  • Zapojenie expertov a biznis analytikov vizualizáciou toku požiadaviek.
  • Integrácia QA/testovacích aktivít v sprintoch.
  • Kombinácia Scrum s podporou a údržbou projektov.
  • Použitie Kanban so Scrum.

Predstavíme vám aj moderné nástroje ako Impact Mapping a User Story Mapping, ktoré pomáhajú zákazníkom a produktovým vlastníkom rozpracovávať nápady.

Sme presvedčení, že kurz  predčí vaše očakávania. S Alexejom spolupracujeme už mnoho rokov, počas ktorých sme sa vždy naučili nové a navyše praktické  prístupy.

Zvýšite nielen produktivitu, kreativitu, ale aj zábavu v práci. Absolvovaním kurzu získate aj prístup k zdrojom Scrum Alliance.

Ste ďalší Scrum Master?

CertifikáciaScrum Master

Mohlo by Vás zaujímať

Prehľad Scrum a Agile certifikácií

Prehľad Scrum a Agile certifikácií

Pre každého, kto vstupuje do sveta Agile a Scrum a hľadá informácie o tréningoch a certifikáciách sme pripravili...

Tréning Zručný Scrum Master v novembri

Tréning Zručný Scrum Master v novembri

ScrumMaster by mal okrem základných agilných princípov veľmi dobre rozumieť aj teórii obmedzení, zavádzaniu zmien...

Tréning Scrum Mastership v októbri

Tréning Scrum Mastership v októbri

ScrumMaster by mal okrem základných agilných princípov veľmi dobre rozumieť aj teórii obmedzení, zavádzaniu zmien...

Novinky

Naše Agiloviny

Nenechajte si ujsť výber toho najlepšieho z Agile, s čím sa stretli naši mentori. Nielen zo sveta produktov, vývoja, tipov a trikov, ale občas aj humoru. Posielame pravidelne, raz za občas :) #QualityOverQuantity

Posielať na

spracovaním osobných údajov

Ďakujeme