icon
V máji a júni vás pozývame na tréningy Základy Agile a Scrum a Scrum Mastership zmysluplne.

📢 Realizuj sa ako Agile Coach! 

cover

🚀 Je Tvoje Ja pripravené zmysluplne ovplyvniť biznisový svet agilnými princípmi a praktikami? Ak si nadšencom pre agilitu a inklinuješ k zmysluplnosti, férovosti, empatii a odvahe, možno nájdeme spoločné prieniky Tvojich a našich schopností.

Naše príležitosti v oblasti agilného poradenstva siahajú od tímov, cez produkty, procesy až po strategické konzultácie. Ako mentor sa budeš spolupodieľať na zmenách (nielen slovenských) firiem, transformácii ich tímov, vzdelávaní a rozvoji ľudí.

So skúsenosťami práce vo viacerých agile tímoch aj Ty môžeš byť katalyzátorom zmeny a spolupracovníkom najlepšej slovenskej konzultačnej firmy zameranej na Agile.

Kto sme

ScrumDesk je najdlhšie pôsobiacou konzultačnou spoločnosťou podporujúcou klientov návrhom a osobnou podporu Agile a SAFe transformácií.

Našimi klientmi sú top firmy na Slovensku v Českej republike, ale aj v zahraničí. Ročne pomáhame desiatkam tímov v telekomunikačných firmách, bankách, poisťovniach, energetike, vo firmách vytvárajúcich softvérové produkty, eCommerce, alebo podporujúce digitálne transformácie.

Zažiť takúto rôznorodosť môžete ako zamestnanec aj bez nás. Ako Agile kouč toto prostredie máte príležitosť spoznať detailne už počas niekoľkých mesiacov. A nielen spoznať, ale aj preformovať.

Zameriavame sa na osobnú podporu klientov a ich tímov vo viacerých rovinách. Od procesov, cez biznis dizajn produktov a služieb, nastavenie organizačných štruktúr podporených agilnými princípmi, rozbeh nových agilných tímov, nastavenie nástrojov. Začíname zvyčajne v IT tímoch, ale našim cieľom je pomôcť celej firme. Aj preto podporujeme aj obchodné a prevádzkové tímy.

Klienti nám prízvukujú, že prinášame zmysluplné riešenia a pomoc. Preto zmysluplnosť je našim podpisom. Ďalšími hodnotami, ktoré klienti na nás oceňujú, sú férovosť, odvaha a empatia.

Prečo sa pridať

Sme neformálnou firmou, ktorá dáva priestor pre sebarealizáciu, výber práce a klientov v súlade s osobným rastom. Riadime sa cieľmi, samoorganizáciou, princípmi a hodnotami.

Každý má u nás priestor pre tvorbu konzultačných produktov a prinášanie inovatívnych prístupov. Nie sme zviazaní predpismi. Zmysluplnosť a spolupráca je pre nás kľúčová.

Pracovať ako Agile Coach znamená čeliť viacerým výzvam, no v ScrumDesk to súčasne znamená podporu celého tímu. Náš tím má veľké prieniky schopností a znalostí a zároveň každý z nás je niečim unikátny, čo rád odovzdá aj ďalším.

Koho hľadáme

Hľadáme potenciálnych spolupracovníkov pre rolu Agile Coach/Mentor, ktorí majú záujem pomáhať klientom s rozbehom ich tímov.

Vhodný kandidát by mal mať:

  • Skúsenosť ako Scrum Master, alebo Product Owner vo viacerých agilných tímoch, ideálne v rôznych spoločnostiach.
  • Certifikát Scrum Mastership (CSM, PSM), alebo Product Ownership (CSPO, PSPO).
  • Praktická skúsenosť so Scrum, Kanban. Skúsenosť so Scaled Agile Framework, alebo LeSS je výhodou.
  • Anglický jazyk, nemecký jazyk je výhodou.
  • Neakceptujeme životopisy z pracovných agentúr.

Ako to prebieha

  1. Vyplň formulár nižšie.
  2. Ozve sa Ti Dušan Kocúrek, Head of Consultancy Services.
  3. Keďže pracujeme s ľuďmi počas zmien, potrebujeme spoznať Tvoju osobnosť, ako dokážeš pracovať v tíme, aký máš potenciál v Scrum Mastership oblasti. Pre Teba to znamená absolvovať online dotazníky, niektoré s našim sprievodcom.
  4. Aj keby sa naše cesty nakoniec nepretli, získaš hlbšie sebapoznanie a hodnotenie schopností pre Scrum Mastership v hodnote 300€, ktoré Ti môžu pomôcť v získaní iného pracovného miesta.
  5. Aby sme spoznali Tvoj prirodzený prístup k agilným praktikám a spôsob myslenia, dostaneš od nás prípadovú štúdiu s dvoma úlohami..
  6. Stretneš sa s našim tímom. Bude nás zaujímať Tvoj pocit a či bude fungovať „chémia“.
  7. Tvoje a naše finálne rozhodnutie.

📢 Mám záujem o spoluprácu

    zásadami ochrany osobných údajov pre účely nadviazania spolupráce, alebo zamestnania. Informácie budú použité iba interne spol. ScrumDesk a nebudú zdieľané s inými stranami. Údaje budú ukladané počas 6 mesiacov.

    JobAgile Coach
    Novinky

    Naše Agiloviny

    Nenechajte si ujsť výber toho najlepšieho z Agile, s čím sa stretli naši mentori. Nielen zo sveta produktov, vývoja, tipov a trikov, ale občas aj humoru. Posielame pravidelne, raz za občas :) #QualityOverQuantity

    Posielať na

    spracovaním osobných údajov

    Ďakujeme